Home Interiorismo Arquitectura Particulares Prtomociones API Fotografía aérea
Habitat Virtual / Fotografia Catalan
 

FOTOGRAFIA AÈREA

Tenim una amplia experiència en reportatges aeris. Des del punt de vista que ens proporciona un helicòpter, obtenim detalls imprescindibles tant per el seguiment d'una obra arquitectònica, com per múltiples aplicacions per a l'administració, fotografies de propietats privades, empreses, naus industrials, etc.

Realitzem reportatges amb helicòpter biturbina, el qual ens proporciona seguretat i una estabilitat imprescindible per realitzar les fotografies amb plenes garanties d'èxit. Alhora que ens permet executar reportatge amb una variació d'alçana impossible per altres mitjans.

 
Parlem...
Expliqui'ns qué
és el que
necessita...
 

INTERIORISME

Possiblement la fotografia d'interiors és un dels reptes més respectats per qualsevol fotògraf degut a la dificultat tècnica que comporta. Hàbitat Virtual és un equip format en dues disciplines, la fotografia i l'interiorisme... (+)

 

ARQUITECTURA

Les nostres imatges s'executen amb respecte per mostrar l'obra i el missatge implícit de l'arquitecte... (+)

 

PARTICULARS

Li oferim la possibilitat de realitzar el primer pas en la venda del seu habitatge de la manera més segura. Realitzem el reportatge que podrà lliurar als seus anunciants a internet, premsa i agents immobiliaris... (+)

ADMINISTRADORS
DE FINQUES (API)

Destini les nostres fotografies a potenciar les visites de les seves propietats i finques exposades a internet (portals immobiliaris) i a la publicitat impresa... (+)

PROMOTORES
IMMOBILIÀRIES

Oferim a les promotores immobiliàries reportatges de les seves obres en venda, habitatges mostra, urbanitzacions i edificis... (+)

Hàbitat Virtual S.L. C/ del Mas, pol.55, par.60 | 43520 Roquetes - T.+34 667 68 05 27
© Josep Rey - Tots els drets reservats