Home Interiorismo Arquitectura Particulares Prtomociones API Fotografía aérea
Habitat Virtual / Fotografia Catalan
 

PARTICULARS

Li oferim la possibilitat de realitzar el primer pas en la venda del seu habitatge de la manera més segura. Realitzem el reportatge que podrà lliurar als seus anunciants a internet, premsa i agents immobiliaris.

Les fotografies són una exel•lent eina per aconseguir anuncis complerts i creïbles, els quals amb el seu resultat impactant, marquen una diferència substancial amb les presentacions d'altres anunciants.

Si el que desitja és tenir un document fotogràfic complert del seu habitatge li confeccionem un àlbum i un CD personalitzat amb la cessió de drets d'autor.

 
Parlem...
Expliqui'ns qué
és el que
necessita...
 

INTERIORISME

Possiblement la fotografia d'interiors és un dels reptes més respectats per qualsevol fotògraf degut a la dificultat tècnica que comporta. Hàbitat Virtual és un equip format en dues disciplines, la fotografia i l'interiorisme... (+)

 

ARQUITECTURA

Les nostres imatges s'executen amb respecte per mostrar l'obra i el missatge implícit de l'arquitecte... (+)

 

PROMOTORES
IMMOBILIÀRIES

Oferim a les promotores immobiliàries reportatges de les seves obres en venda, habitatges mostra, urbanitzacions i edificis... (+)

ADMINISTRADORS
DE FINQUES (API)

Destini les nostres fotografies a potenciar les visites de les seves propietats i finques exposades a internet (portals immobiliaris) i a la publicitat impresa... (+)

FOTOGRAFIA AÈREA

Tenim una amplia experiència en reportatges aeris. Des del punt de vista que ens proporciona un helicòpter, obtenim detalls imprescindibles tant per el seguiment d'una obra arquitectònica, com per múltiples aplicacions per a l'administració... (+)

Hàbitat Virtual S.L. C/ del Mas, pol.55, par.60 | 43520 Roquetes - T.+34 667 68 05 27
© Josep Rey - Tots els drets reservats